Ρύθμιση Cron Job

Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε μια εργασία cron στο cPanel (ο εύκολος τρόπος). Μπορείτε να ορίσετε μια εντολή ή ένα σενάριο για να τρέξετε κάποια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα, εβδομάδα κ.λπ. Υποθέτουμε ότι είστε συνδεδεμένοι στο cPanel σας.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Advanced στην κύρια σελίδα του cPanel και κάντε κλικ στο εικονίδιο Cron Jobs. Αυτό θα σας οδηγήσει στην κύρια σελίδα Cron Job, όπου αναφέρει δύο διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε: Standard και Advanced (Unix Style). Αυτό το σεμινάριο πρόκειται να διδάξει την προσέγγιση Standard.

Κάντε κλικ στο τυπικό κουμπί. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη που θα δείχνει ένα διαχειριστή Standard Cron. Κάθε φορά που εκτελείται μια εργασία cron, τα αποτελέσματα αποστέλλονται σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η κορυφαία γραμμή ζητά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου θέλετε να σταλούν τα αποτελέσματα της εργασίας cron. Καταχωρίστε τη διεύθυνση αυτή στο πλαίσιο. Παρακάτω υπάρχει ένα πλαίσιο με την ένδειξη Ενότητα 1. Η πρώτη γραμμή είναι Command to Run: με ένα πλαίσιο μετά. Στο πλαίσιο θα πρέπει να εισαγάγετε την εντολή του σεναρίου που θέλετε να εκτελέσετε, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής (σε όλη τη διαδρομή από το root). Για παράδειγμα, μια εντολή μπορεί να μοιάζει με αυτό: "home / abc123 / public_html / cgi-bin / clients. cgi "Αυτή η εντολή περιλαμβάνει ολόκληρη τη διαδρομή, σε όλη τη διαδρομή από τον root κατάλογο.

Στη συνέχεια, πρέπει να καθορίσουμε το χρονισμό του cron. Πρέπει να καθορίσουμε πότε και πόσο συχνά θέλουμε να εκτελεστεί το σενάριο. Υπάρχουν κουτιά με διαφορετικές λίστες πάνω από αυτά - Λεπτά, Ώρες, Ημέρες, Μήνες, Ημέρες εβδομάδας. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες μέσα σε κάθε πλαίσιο, ρυθμίστε την ώρα, την ημέρα, τον μήνα και την ημέρα της εβδομάδας που θέλετε να τρέξει το cron. Όταν έχουν ρυθμιστεί όλα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη επιβεβαίωσης που θα επιβεβαιώσει ότι έχει ρυθμιστεί η εργασία cron. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιστροφή.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε το cron ή να το διαγράψετε εξ ολοκλήρου απλά κάνοντας κλικ στο κουμπί διαγραφής. Μπορείτε επίσης να ορίσετε επιπλέον εργασίες cron. Επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα του cPanel κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο HOME.
  • 0 Χρήστες που βρήκαν αυτό χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Related Articles

Πως να δημιουργήσετε Custom Error Pages

Αυτό το tutorial θα διδάξει πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες σφαλμάτων. Δημιουργήστε...

Εγκατάσταση και απεγκατάσταση FrontPage Extensions

Αυτό το tutorial θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε τις επεκτάσεις του...

Χρησιμοποιώντας τον Index Manager

Αυτό το tutorial θα σας διδάξει σχετικά με τη χρήση του Index Manager. Ο Index Manager σάς...

Τι είναι τα MX Records

To MX Record είναι μια DNS εγγραφή σε ένα domain, η οποία ενημερώνει για το ποιός είναι ο mail...